Mexx, Adidas, Bruno Banani, Rimmel London és David Beckham ingyenes szállítással 9 500 Ft felett!

Autóillatosítók

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Autóillatosítók

Élete egy részét az autójában tölti, és szívesen tenné a vezetés élményét kellemesebbé? Szerezzen be egy modern autóillatosítót, amely finom illatot kölcsönöz az autó belterének, egyúttal eltünteti a nem kívánt szagokat. Az előrehaladott dizájnnak köszönhetően egyenesen csodálat tárgyává válik. Egy jól megválasztott illattal a vezetés nem mindennapi élménnyé válik mind az Ön, mind az útitársa számára. Legyen különlegesebb másoknál ezzel az egyedi autóillatosítóval!

Az autóillatosító típusai

Autóillatosítóink kínálata a visszapillantó tükörre vagy az ajtófogantyúra, esetleg az ülés alá akasztható, hagyományos olcsóbb függődíszek vagy tasakba zárt golyók és a drágább, tartósabb, utántöltőkkel is kapható szellőzőnyílásra rögzíthető légfrissítő kategóriákól áll. Intenzitásuk a szellőző erősségétől függően szabályozható. Ezenkívül találkozhatunk olyan fémdobozos szabályozós illatosítóval, amely használható autóban, de otthonunkban vagy irodánkban is.

Közkedvelt autóillatosítók

„Szuper újratölthető autóillatosító figura." „Kellemes illat." „Sokáig kitart." – Így értékelték vásárlóink az alkoholmentes Mr&Mrs Fragrance olasz márkájú luxus autóillatosítókat. A szellőztetőbe helyezhető illatozó figurát az olasz Luca Trazzi tervezte. A legnépszerűbb típus a Niki Pink Jasmine Anti-Tobacco, amely a jázmin, lime, tündérrózsa, dinnye, licsi és pézsma alkotta optimista akkordból áll. Választhatjuk viszont a Niki Ambre Musk, Niki Silky Rose, Niki Gardenia Of Tahiti stb. variációkat is. Próbálja ki őket fokozatosan és ahhoz, amelyik a legjobban bevált, könnyűszerrel visszatérhet a szintén kapható utántöltő segítségével. A Mr&Mrs Fragrance autóillatosító 3-5 hónapig is kitart.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest