Pótfejek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Pótfejek

A modernkorra az elektromos fogkefék formájában érkező fogápolási innovációk is jellemzőek, melyek lehetővé teszik, hogy eredményesebb legyen a fogmosás, mint a klasszikus kézi fogkefék esetében. Az elektromos fogkefék fejének rendszeres cseréjével optimális szájápolás érhető el és akár 100%-kal több foglepedék távolítható el, mint a kézi fogkefével.

Ragyogó mosoly nap mint nap

A fogkefefejek sörtéi úgy lettek kialakítva, hogy optimális mértékben fedjék be az egyes fogakat és a legmélyebb fogak közti résekbe is bejussanak. Ennek köszönhetően képesek eltávolítani a foglepedéket onnan is, ahova a kézi fogkefe nem ér el. Ez a hatékony fogmosási mód segít megelőzni a fogkő és a fogszuvasodás kialakulását, ami kevesebb fogorvosnál tett látogatást jelent és jobb állapotú fogakat. A cserélhető fogkefefejjel bíró elektromos fogkefe jól végzi a mindennapi fogmosást, érzékeny fogíny, fogínysorvadás és periimplantitis esetén is használható.

Milyen gyakran kell cserélni a fogkefefejet?

Az elektromos fogkefefejek cseréje számos tényezőtől függ, de többnyire 2-3 havonta ajánlott. A fogkefefejek cseréje fontos az elektromos fogkefe hatékonyságának fenntartása, valamint a megfelelő fog- és fogínyápolás szempontjából. A gyártó javaslatainak és a fogkefefej rendszeres ellenőrzésének betartása segít karbantartani a szájhigiénát. Próbálja hát ki az Oral-B vagy a Curaprox fogkefefejeit, hogy az elektromos fogkeféjével a legjobb fogápolást érje el.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest