Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Hajbalzsamok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajbalzsamok

A hajbalzsam hatékony kozmetikum, amely azonnal bejut a hajszálakba. Intenzíven ápolja a hajat, beleértve a sérültet, emellett hidratálja, táplálja, dúsítja, puhítja, fényesíti, illatosítja és kezelhetővé teszi. Egyidejűleg pedig védelmet nyújt a hajnak a káros napsugarak hatásával, nedvességel és faggyal szemben. A speciális hajbalzsamot a haj hőkezelése során is értékelni fogja.

Válasszon hatékony hajbalzsamot

Válasszon hajbalzsamot hajtípusának és hajigényének megfelelően (használja a bal oldalon található szűrőket). Némelyek festett, vékony szálú vagy nehezen kezelhető hajra alkalmasak, mások pedig hajhullás ellen remekelnek, egyesek pedig védelmet nyújtanak a hajnak a káros UV sugárzással szemben, hajszárítás, hajsütés és hajvasalás esetén, és vannak, amelyek megbirkóznak a töredezett hajvégekkel. A gyártók az érzékeny fejbőr igényeit is figyelembe veszik. 

Hogyan használjuk helyesen a hajbalzsamot?

A hajbalzsam használata termékfüggő, ezért mindig a felhasználási javaslat alapján járjunk el. Egyes hajsimító hajbalzsamokat vagy spray-ket nedves vagy száraz hajra visszük fel, és ezt követi a haj végső formázása, másokat pedig rövid ideig hatni hagyunk, majd leöblítünk.

Népszerű hajbalzsamok

Hajbalzsamok tekintetében a legjobb értékelésű márkák közé a Tigi, Kérastase, Wella, Schwarzkopf, Matrix, L'Oréal Paris tartoznak. Luxus hajbalzsamokat is gyártanak, ilyenek például az olajos hajkrémek, amelyek valódi mélytisztító hajregenerálást tesznek lehetővé a haj terhelése nélkül.

A legjobb, ha egy hajápoló termékcsalád készítményeit használjuk. Nálunk mindent megtalál egy helyen. Szeretne hajának egészséges megjelenést és extrém ragyogást biztosítani? Szerezzen be hidratáló és ápoló összetevőkben gazdag hajápoló termékeket modern hajbalzsamokkal az élen.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest