Hajvasalók

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajvasalók

Ahogyan ez a hölgyek körében lenni szokott, arra vágyunk, amink éppenséggel nincs vagy nem lehet. Így hát az egyenes hajúak göndör fürtökről ábrándoznak, a hullámos hajú hölgyek pedig tökéletesen egyenes, sima hajra vágynak. Aggodalomra semmi ok, ez a bonyodalmas helyzet egész könnyen, ráadásul fodráaszatban tett látogatás nélkül megoldható. Göndörödő, hullámos vagy nehezen kezelhető göndör haja van? Hajvasalóval gyerekjáték lesz megszelídíteni és simává tenni!

Hogyan válasszunk hajvasalót?

Ha a hajvasalók széles kínálatában nehéz eligazodni, tudunk tanáccsal szolgálni. A kiválasztásnál ne csak a hajvasaló felülete, de a nagysága is játsszon szerepet. Fontos továbbá a hőfok állíthatósága, illetve a jó minőségű hajegyenesítő felület, mint a teflon, a kerámia, a turmalin vagy a márvány. A vas felületű hajvasalókat messziről kerüljük el. A széles felületű hajvasalók ideálisak hosszú hajra és gyorsabb hajvasalást eredményeznek. A vékonyabb felületűeket pedig hullámosításra is használhatjuk.

Hajegyenesítés és magas hőmérséklet

A vékonyabb száló, kezelhetőbb hajnak 100-130 °C is elég, az erősebb haj valamivel magasabb hőmérsékletet igényel. Éppen ezért fontos, hogy a hőmérséklet állítható legyen. Minél magasabb a hőmérséklet, annál inkább sérülhet a haj. Hajvasalók használatakor ezért mindig azt javasoljuk, hogy hőkezelést igénylő hajformázás előtt használjon hővédő készítményt, amely hatékony védelmet nyújt a hajnak hajvasalás során és segít megakadályozni a haj sérülését. Milyen hajvasalót választ tehát?

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest