Hajszárítók

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajszárítók

A hajszárító nem csupán gyors hajszárítást ígér akár közvetlenül hajmosást követően, de segít elérni a kívánt frizurát is. Ilyen például a ráhelyezhető diffúzor, melynek segítségével kiváló hullámok vagy göndör fürtök hozhatók létre. Az ionos hajszárító pedig a biztonságos hajszárításról gondoskodik.

A hajszárító kiválasztásának szempontjairól

A hajszárító kiválasztásakor fontos figyelembe venni a bemenetet, a hőmérséklet szabályozhatóságát, a légáramlás erősségét, a cserélhető fejek meglétét és egyéb speciális tulajdonságokat. Népszerű például az utazásra alkalmas ionos Bio Ionic Traveldryer hajszárító, amely fényessé és hidratálttá teszi a hajat, miközben kisimítja. Az utazó kiszerelésű hajszárító azonban kisebb teljesítményű.

Óvja a haját a magas hőmérsékletektől

Hajvasalás, hajgöndörítés és igényesebb hajszárítás esetén mindig használjon hővédő hajápolót, amely megbízható védelmet nyújt a hajnak és segít megóvni az esetleges károsodástól. Kiváló professzionális hajformázókat kínál például a Wella, a Tigi, a Revlon Professional, a L'Oréal Professionnel vagy a Schwarzkopf. Az egyes termékek gyakran védelmet nyújtó és tápláló összetevőket is tartalmaznak, valamint hajfixáló hatásuk is van.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest