Hajsütővasak

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajsütővasak

A hajsütővas gyorsan készít hatásos hullámokat és göndör fürtöket. Kiválasztásakor azonban érdemes figyelembe venni a különböző típusokat, fejméreteket, hőszabályozási opciókat és a fej anyagát (pl. gyorsan felmelegedő rozsdamentes acél, egyenletes hőmérsékletet biztosító kerámia, turmalin szöszös hajra, titán vastagabb szálú hajra). A klasszikus hajsütővas természetes loknikat készít, a kúpos fokozatosan csökkenőt. Laza fürtökre vágyik? Ez esetben válassza a 19 cm-es fejjel bíró hajsütővasat. A leggyorsabb eredmény a digitális hajsütővassal érhető el.

Professzionális hajsütővas

A hölgyek egyik kedvence a Babyliss Pro Miracurl SteamTech professzionális hajsütővas. Minden hajszálat a kerámiakamrába szív, ahol minden oldalról átmelegíti őket. Amint a haj egyenes, a a hajsütővas hangjelzést ad és újabb hajtincs helyezhető a kerámiakamrába.

A haj hővédelme

Minél magasabb hőmérséklet, annál nagyobb teher a haj számára. Hajgöndörítés, hajvasalás és hajszárító hosszabb használatát megelőzően mindig használjon hővédő készítményt, amely megbízható védelmet nyújt a hajnak és képes megóvni az esetleges károsodástól. Professzionális termékeket kínáló bevált márkák: Wella, Tigi, Revlon Professional, L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf. Az egyes termékek óvják és táplálják a hajat, egyes készítmények pedig hajfixáló hatással bírnak.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest