Hajhullás elleni készítmények

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajhullás elleni készítmények

A hajhullás elleni készítmény hatékonyan kiegészíti az egészséges étrendet, a vitaminok és ásványi anyagok bevitelét. Hidratálja a fejbőrt és serkenti a vérellátását, így segíti a hajnövekedést és korlátozza a hajhullást. Erősíti, feszesít a hajszálakat és hajsűrűség megújító hatással bír. A minőségi hajhullás elleni szerek nem irritálják és nem nehezítik el a hajat, használatuk után a haj puha és kezelhető lesz.

Professzionális hajhullás elleni termékek

A gondosan megválasztott összetevőket tartalmazó hajhullás elleni készítmények kíméletesek, ugyanakkor nagyon hatékonyak. Megújító és revitalizáló kezeléseket például a L'Oreal Professionnel kínál. Ampullás termékekről van szó, melyeknek a tartalmát vigyük fel a hajgyökerekig, majd öblítsük le. A hajkezelések használatának módja különböző, de a használati utasításaik hasonlóak.

Ki gyötrődik a hajhullás miatt a leginkább?

A nagymértékű hajhullás leginkább a nőket érinti érzékenyen. A kiváltó ok lehet stressz, felborult hormonális egyensúly, pajzsmirigy problémák, egyes gyógyszerek hatása, illetve a terhesség és szoptatás időszaka. A férfiaknál a hajhullás gyakran genetikailag adott, különböző mértékben fordul elő és 30 éves kor körül jelentkezik.

a hajhullás elleni szerek viszont azoknak is segítségükre vannak, akiknek nincs ilyen szempontból akut problémájuk és céljuk inkább csak a hajhullás megelőzése. A hajhullás elleni szerek és a revitalizáló samponok ráadásul sűrűsítik a hajat, fényt és dús hatást adnak neki. Bevált márkák professzionális hajápoló termékeit kínáljuk: L'Oreal, Xpel, Revlon, Matrix, Alpecin, Kérastase, Tigi, Wella, Schwarzkopf, Kallos Cosmetics stb. Ideális esetben használjunk egy termékcsaládba tartozó hajápoló termékeket.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest