Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Testvizek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Testvizek

Szeretné, ha teste kellemesen hidratált lenne és finoman illatozna az egész nap folyamán? Bízza rá magát a modern testpermetekre! Különösen a forró nyári időben keresett ez a frissítő termék, amelyet mindig magánál tudhat, és annyiszor használhat a nap folyamán, ahányszor csak kedve tartja. Biztosan megszólítja a kamélia, őszibarackvirág, mandula, mandarin illatú testpermet. Nem kell mást tennie, csak választania egyet a pillanatnyi hangulata vagy más vásárlók ajánlása alapján, hiszen nekik már volt dolguk testpermetekkel.

Testpermetek nőknek és gyerekeknek

Kínálatunkban intenzíven hidratáló, például energiadús citrus illatú testpermetek szerepelnek, de találunk itt nyugtató, regeneráló hatású, feszesítő és bőrkisimító testpermeteket is. A webshop tartogat az Ön számára női és gyermek változatokat is.

Testpermetek a világmárkák tárházából

Vásárlóink körében nagy sláger a Payot márka e téren. Serkentő hatású testpermetek kaphatóak a következő márkáktól is: Atkinsons, Frais Monde, Collistar. A Frais Monde Baby Care hidratáló és citrus, búzavirág, kamilla és mályva illatú Eau de Parfum testre gyermekeknek az anyukák kedvence lett.„Fantasztikus ez az illat nyáron – finom, csodásan frissítő és nem tapad. Leírhatatlanul gyengéd keveréke a citrusnak és a pézsmának, engem magával ragadott.“, írja értékelésében Lenka. Előrehaladott termék a Collistar Special Perfect Body Two-Phase Sculpting Concentrate testápoló folyadék, amely segít a hölgyeknek megtartani a vonalaikat.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest