Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes
Vízálló

Fényvédő készítmények testre

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fényvédő készítmények testre

A napozókrém vagy naptej testre elengedhetetlen bőrvédő kozmetikum felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, ha napon töltött idő vár bennünket. UV sugárzás elleni védelmet nyújt a bőrnek, ugyanakkor táplálja és hidratálja is.A fényvédő faktornak (SPF) köszönhetően a napozókrém testre megakadályozza a bőr kipirosodását, sőt a bőr leégését is. A modern termékek nem hagynak zsírréteget a bőrön, könnyű a használatuk, gyorsan beszívódnak a bőrbe és egyesek gyorsítják a barnulást.

A legnépszerűbb napozókrémek

Kínálatunkban a bevált márkák jó minőségű napozótermékei kaphatók tej, krém vagy olaj formájában, mint pl. a PIZ BUIN, Clarins, Dermacol, Guerlain, Lancome, Juvena. Nyáron biztosan értékelni fogja a vízálló napozókrémeket, amelyek vízben tartózkodva is hatásosak. Ha érzékenyebb a bőre és ekcémára hajlamos, válogasson számos napozótermék közül érzékeny és allergiás bőrre.

Mit árul el nekünk az SPF?

A napozótermékek kiválasztásának alapkritériuma az SPF védelem, ami lehet alacsony 6–10, közepes 15–25, magas 30–50 és nagyon magas 50+. A fényvédő faktor leegyszerűsítve azt mutatja, hogy hányszor hosszabb időt tölthetünk a napon anélkül, hogy leégne a bőrünk. A magas hegyek között és vízparton viszont a napozótermék használatát gyakran meg kell ismételnünk. Az érzékeny gyermekbőr is magasabb fényvédő faktort igényel. A webshopban gyerek napozótermékek is találhatóak, amelyek nem tartalmaznak kémiai szűrőket.

Hogy a napon, napozással és kellemes vízparti lebzseléssel eltöltött családi nyaralás valóban örömteli legyen, ne felejtsen beszerezni előtte egy hatékony napozókrémet testre.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest