Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Önbarnító készítmények

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Önbarnító készítmények

Az önbarnító készítmények az egész év során természetes és egyenletes barnulást biztosítanak napozás vagy szolárium nélkül. A sokszor problémás napsugaraktól eltérően ez a módszer nem irritálja a bőrt. A modern önbarnítók gondoskodnak az egész test könnyed barnulásáról már az első használat alkalmával. Ráadásul gyönyörűen kisimítja és élénkíti a bőrt. Némelyik pedig külön az arc barnításáért felel.

Melyek azok az önbarnítók, amelyeket biztosan megkedvelünk?

A legjobb értékelésű önbarnítók a Dermacol, Sally Hansen, Clarins, Lancaster, Guerlain márkáktól származnak. Az önbarnítók rendszerint megtisztított bőrre kerülnek fel masszázs mozdulatokkal, ezt követi az alapos kézmosás. Léteznek viszont zuhanyzás közbeni önbarnító testápoló tejek is, amelyeket nedves bőrre viszünk fel, majd leöblítünk. Még az egyszerűen használható modern önbarnítók is üde, puha és szépen lebarnult bőrt eredményeznek.

Tegyen szert tökéletesen lebarnult bőrre

A napsugár pozitív hatással van az egészségünkre, de csak abban az esetben, ha a napon való tartózkodásunk rendszeres, nem túl intenzív és az UVA- és UVB-sugarak kombinációja ideális. Sok-sok tényezőtől függ, többek között a napszaktók, évszaktól, földrajzi szélességtől vagy a légkör szennyezettségétől. Az optimális napsugárzásra tehát nem lehet támaszkodni, a nyár eleji időszakban meg aztán végképp nem. A tengerparti napbarnított bőr elérésének leggyorsabb és legegészségesebb módja, ha önbarnító készítmények után nyúlunk.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest