Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Testápoló balzsamok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Testápoló balzsamok

A testbalzsam igazi gyönyör az igénybe vett test számára, ugyanis mélyen hidratálja és táplálja. A testbalzsamot száraz és tiszta bőrre vigyük fel, elsősorban közvetlenül tusolást vagy fürdést követően. A bevált márkák luxus testbalzsamjai és hidratáló szérumai hatékonyan kisimítják és hidratálják a bőrt, és megelőzésként hatnak a korai bőröregedés ellen. Bőséges összetételük feszesíti, rugalmassá teszi, hidratálja, valamint kellemes illattal itatja át a bőrt.

Milyen testbalzsamot válasszunk?

Testbalzsamot bőrünk igényeinek megfelelően válasszunk. Ahhoz, hogy az egész család élvezhesse a terméket, általában elég beszerezni egy testbalzsamot normál bőrre. A specális testbalzsamok pedig kielégítik a nagyon száraz és repedezett bőr igényeit, pl. a könyök, térd és sarok tájékán. Közkedvelt testbalzsamokat gyárt például a Neutrogena. Bambuszvajat, E-vitamint és már bőrápoló összetevőket is tartalmaznak..

Jutalmazza meg a bőrét egy testbalzsammal

Otthoni wellness élményéből ne hagyja ki a testbalzsamot, és élvezze a puha és csodálatosan illatozó bőrt. A testbalzsam jó ajándéktipp, legyen szó karácsonyról, születésnapról vagy Valentin-napi ajándékról. Így szerezzen örömet partnerének, anyukájának, nagymamájának.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest