Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Testápoló gélek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Testápoló gélek

A testgél ideális kozmetkum a forró nyári időszakban, ugyanis hatékonyan frissíti a bőrt, ugyanakkor ápolja is. A modern testgélek használata egyszerű, és nem hagynak zsírréteget a bőrön. A parfümözött testgélek ráadásul kendvenc illatunk tónusaiba öltözteti testünket. Az azonos termékcsaládba tartozó parfümünkkel együtt az eredmény tökéletes.

Testgélek a világmárkáktól

A népszerű testgélek olyan világhírű márkáktól kerülnek ki, mint a Diet Esthetic, Givenchy, Juvena. Az olasz Frais Monde gyártja az igencsak keresett bio minősítésű hidratáló testápoló emulziót. Ez a kozmetikum még a nagyon száraz bőrt is mélyen hidratálja, és megakadályozza a bőr irritációját.

Fantasztikus eredmények minden bőr számára

A problémás, öregedő, érzékeny vagy leéégett bőr számára előnyös az Aloe vera tartalmú testgél, amely használható akár lézeres, akár elektromos vagy gyantás szőrtelenítést követően is. Kaphatóak bőrfeszesítő testgélek is aktív összetevőkkel, amelyek kisimítják a bőrt és visszaadják a rugalmasságát. Felvitelük gyengéd masszázs mozdulatokkal történik a problémás részekre.

Válasszon testgélt bőre igényeinek megfelelően vagy válassza parfümjéhez, hogy meghatványozza az illatát az Ön előtt álló hosszú nap vagy titokzatos éjszaka folyamán.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest