Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Alumíniummentes
Alkoholmentes

Izzadásgátlók

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Izzadásgátlók

Végtelen frissesség jó minőségű izzadásgátlókkal! Az izzadásgátlók összehúzzák a verejtékmirigyeket, így megakadályozzák a túlzott izzadást. A dezodorokkal ellentétben az izzadásgátlók a hónaljunknak nemcsak kellemes illatot biztosítanak, de a hatékony összetevőknek köszönhetően jelentősen csökkentik a verejtékképződést. A jó minőségű, finom illatú izzadásgátló gondoskodik az egész napon át tartó friss érzésről. Még a nehéz munkanapokon, sportolás közben és más fizikai tevékenységek során is számíthatunk rá.

Milyen izzadásgátlót válasszunk?

Az izzadásgátlókat típusokra osztjuk, kaphatóak krémesek, golyósok, stiftek és spray-k. A közkedvelt női férfi, uniszex izzadásgátló márkák a következők: Bourjois, Bioderma, Adidas, Biotherm, UMBRO, Vichy, Rexona, Clinique. A termékeik 48-72 órás izzadás elleni védelmet nyújtanak, megakadályozzák az ún. sárga foltok kialakulását az öltözékünkö, és nem hagynak fehér foltot a fekete ruhán.

Alumíniumsóktól mentes izzadásgátlók

Számos cég gyárt alkoholmentes és alumíniumsóktól mentes izzadásgátlókat is, amelyk manapság nagyon keresettek. A modern izzadásgátlók hatékonyan ápoló összetevőket tartalmaznak, amelyek fő funkciójuk mellett nyugtatják a bőrt, és az így szabadon lélegezhet.

Izadás elleni védelem az egész nap folyamán

Az izzadásgátlók – hatékony segítőtársak az izzadás elleni harcban – fontos kozmetikai termékek mindennapos használatra. Rendeljen kényelmesen online és élvezze az így nyert páratlanul frissítő érzést az egész nap folyamán.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest