Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Borotválkozás előtti termékek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Borotválkozás előtti termékek

Bőrünk még borotválkozás előtt is különleges ápolást érdemel. Szerezzen neki örömet egy leleményes borotválkozás előtti készítménnyel! Hatása igazán sokrétű: előkészíti a bőrt a sima borotválkozási élményre kivörösödés és karcolások nélkül, megpuhítja a borostát, hidratálja és táplálja a bőrt. Egyes modern készítmények borotvahabként vagy borotvakrémként is megállják a helyüket.

Válasszon borotválkozás előtti terméket online

Világmárkák borotvakészítményei kaphatóak nálunk, normál és érzékeny bőrre egyaránt. Mindegyik problémamentes borotválkozást biztosít bőrirritáció nélkül, ez pedig rendkívül jó hatással van az egész folyamatra. Válasszon borotválkozás előtti termékeket nappalijában vagy az irodában ülve kényelmesen online.

TOP márkák: Clarins és DEAR BARBER

Próbálja ki például a népszerű Clarins Men Shave Ease Oil olajat férfiaknak a könnyebb borotválkozásért. Használjuk borotválkozás előtti borostapuhító készítményként vagy borotválkozáskor a borotvahab alá a könnyebb borotvasiklásért. Védőréteget képez a bőrön és azonnali nyugtató hatással bír. Összességében segít megakadályozni a borotválkozásból fakadó kellemetlen érzést. Érdekes termék a DEAR BARBER Shave Oil, amely egy tápláló készítmény mandulaolajjal, teafaolajjal és szőlőolajjal. Szintén kétféle felhasználásra alkalmas: borotválkozás előtt mint borotvakrém alap vagy önmagában borotvahab vagy borotvakrém helyett. Biztosan tudja értékelni, hogy a brit DEAR BARBER márka szorosan együttműködik a borbélyokkal és fodrászatokkal a világ minden táján. Talán a következő kínálatuk is felkelti érdeklődését.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest