Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Masszázshengerek és masszázskövek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Masszázshengerek és masszázskövek

Készüljön egy izgalmas kirándulásra a masszázshengerek és -kövek világába! Ezek a fantasztikus eszközök serkentik a vérkeringést, oldják a feszültséget és energizálják az arcot a ragyogó megjelenésért. A hatékony bőrápoláson kívül pedig értékes énidőt és szórakoztató szépségápolási élményt nyújtanak.

Megbízható házi masszőrök

A masszázshengerek és -kövek házi minimasszőröknek is nevezhetők, akik azonnali szórakoztató élményt képesek nyújtani. A masszázshenger finom mozgása és a különféle színű masszázskövek sima felülete kellemes és nyugtató érzést nyújt. Frissesség, felszabadulás, felhőtlenség érzését teremti meg. A természetes kő különleges szerkezete és energiája ugyanakkor lehetővé teszi a kapcsolódást a természettel. Így az otthon kényelmében, gyötrelmek nélkül vetheti bele magát a vadonba, hogy mélyen pihenjen. A modern masszázshengerek és -kövek előnye többek között az alkotókészség növelése. Minden egyes darab egyedi élményt és eredményt ígér. Számos technikával és mozdulattípussal alkalmazható, valamint különböző kozmetikumok is használhatók ezekkel az eszközökkel. Biztos eszébe is jutott már jó néhány termékopció.

A masszázshengerek és -kövek használata

Első lépésben vigye fel megtisztított arcbőrére a kedvenc szérumát, olaját vagy pakolását, esetleg más hidratálót, majd ezt masszírozza be a választott masszázshengerrel vagy -kővel a szemkörnyéken, az arcon, a homlokon, az arckontúron, a nyakon vagy a dekoltázson. Az arcát az orránál kezdje masszírozni kifelé haladva. A nyakát pedig alulról felfelé irányba masszírozza. A szemére mindig ügyeljen. Kozmetikumok tekintetében pedig csak lifting hatású, formázó, bőrélénkítő és hűsítő hatásúakat használjon ezekkel a fantasztikus segédeszközökkel. Amire számíthat: a ráncok, a szem alatti duzzanatok és a pórusok láthatóságának mérsékelése. Az eredmény egészében jobb megjelenésű arcbőr.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest