Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Bőr kor alapján
Természetes
Állatkísérlet-mentes
Professzionális használatra

Arcszérumok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Arcszérumok

Az arcszérum, esetleg a magas hatóanyagtartalmú emulzió azonnal javítja a bőr állapotát, valamint segíti a gyorsabb regenerációt. Az arcszérumok nagyon hatékonyak, és már az első néhány használatot követően látható eredményeket érhetünk el velük. Intenzíven feszesítik a bőrt, csökkentik a ráncokat és az egyenetlen bőrtónus megjelenését az arcon. A szérumokat és emulziókat alaposan megtisztított bőrre vigyük fel még a nappali vagy éjszakai arckrémünk előtt.

Arcszérum minden bőrtípusrai

A megfelelő arcszérum kiválasztásánál a fő kritériumok egyike a bőrtípus, amely lehet száraz, normál, kombinált, zsíros és minden bőrtípus. A szérumok konkrét bőrproblémák alapján is kiválaszthatóak, mint például az érzékeny, irritált, barázdás és ráncos bőr, szem alatti duzzanatok és karikák, pigmentfoltok. Az egyes paraméterek a bal oldalon található listában találhatóak. Egy jól megválasztott arcszérumnak köszönhetően bőrünk bársonyosan puha és egészségtől ragyogó lesz.

Luxus arcszérumok

A legjobb értékelésnek örvendő arcszérumok a következő márkaneveket viselik: Frais Monde (BIO kivonatokkal), Clinique, Guerlain, Clarins, Estée Lauder, NUXE. Az igényes vásárlók a Shiseido, Sisley, Juvena márkák luxus bőrfiatalító arcszérumait kedvelik. Árak tekintetében ugyan magasabb kategóriába tartoznak, de határozottan megérik a pénzüket. Használatukkal magabiztosabbak leszünk, ami életünk minden területére pozitív hatással lesz.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest