Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Vízálló
Állatkísérlet-mentes

Szemceruzák

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szemceruzák

A szempillaspirál és a szemfestékek képesek csodákat művelni a szemünkkel. Ha igazán intenzív, hangsúlyos és feltűnő megjelenésre vágyunk, a szemceruza egyszerűen nélkülözhetetlen. Az ötletesen megrajzolt szemhéjtus képes optikailag nagyítani a szemet, ragyogó tekintetet kölcsönözni, valamnt egészében élénkebbé tenni a szemkörnyéket.

Húzzuk meg szépségvonalunkat

A legnépszerűbb szemceruza szín természetesen a fekete, viszont semmiképp ne feledkezzünk meg egy másik árnyalatról sem. Ha meg szeretnénk tartani természetes megjelenésünket, a fekete szemceruza túl intenzívnek hathat, ezért válasszunk inkább szürke vagy barna árnyalatot. A zöld és kék szemceruzáknak köszönhetően pedig kiemelhetjük szemszínünket. Különleges alkalmakra keresettek a csillámok, ezüst és arany árnyalatok vagy fémes színek. A fehér szemceruza kivilágosítja a tekintetet és általuk a szemünk nagyobbnak tűnhet.

A szemceruza sosem okoz csalódást

Ha medencés bulira, strandra vagy tengerhez készülünk, és szemünk kiemelése nélkül nem tudjuk elképzelni az életünket, van rá egyszerű megoldás. Válasszunk vízálló szemceruzát, amely esős időben is hű társunk lesz. Ajánlatunkban megtalálja kedvenc Bourjois Paris, Max Factor, Dermacol, Rimmel London szemceruzáit, de sok más is vár Önre. Melyiket választja?

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest