Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Vízálló
Állatkísérlet-mentes

Szemöldökspirálok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szemöldökspirálok

A szemöldök csodákat képes művelni az arccal...Csupán néhány vonás a speciális szemöldökspirállal, és olyan, lesz, mintha most léptünk volna ki egy divatlapból. Ne becsülje alá a szemöldökformázást, és szerezzen be egy ilyen ügyes sminkeszköszt, legyen akár színes, akár színtelen. Egyszerűen kiemeli a szemöldököt, amelyet a kívánt formának megfelelően alakíthatunk.

A speciális szemöldökspirál színt és formát ad a szemöldöknek

A szemöldökspirálok általában különböző árnyalatban kaphatók, tehát kiválaszthatjuk a saját szemöldökszínünkhöz leginkább illeszkedőt. A színtelen szemöldökformázásra pedig a megoldás az átlátszó változat. Sok szemöldökspirál tápláló összetevőket is tartalmaz. Szép, sűrű szemöldök eredményezhető például a Gabriella Salvete Eyebrow Gel géles szemöldökspirállal 01 Light Brown, 02 Brunette, 03 Dark Brown árnyalatokban. A Dermacol Eyebrow cseh márka vízálló szemöldökspirálja három árnyalatban kapható (1-3, a legvilágosabbtól a legsötétebbig). A kis kefe gyorsan megszelídíti a nehezen engedelmeskedő szemöldököt is, és elképzeléseinknek megfelelő szemöldököt formázhatunk vele.

TOP márkák: BOURJOIS Paris, Rimmel London

A legjobb értékeléssel bíró szemöldökspiráljaink egyike a BOURJOIS Paris Brow Design Mascara. Hogy mit mondanak róla a vásárlók? „Szuper termék, szépen tart a szemöldökön." „Természetes hatású szemöldök.", „Jó, termék, szépen kiemeli a szemöldököt és tartja a formáját egész nap, sminklemosásig." A vásárlók további tippe a Rimmel London Brow This Way Brow Styling Gel szemöldökformázó gél, amely véleményük szerint jól tart és jó áron kapható. Tegyen szert Ön is tökéletes szemöldökre praktikus szemöldökspirálokkal!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest