Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes
Professzionális használatra

Hajápoló kondicionálók

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajápoló kondicionálók

A hajbalzsam kisebb csodákra képes hajápolási termék, ugyanis erősíti a sérült hajat és életet lehet bele, pár percen belül hatékonyan táplálja és hidratálja a problémamentes hajat. Egy jól megválasztott hajbalzsamnak köszönhetően a haj szép, egészséges, hidratált, lágy, fényes, illatos és könnyen fésűlhető lesz.

Milyen hajbalzsamot válasszunk?

A hajtípustól és a haj szükségleteitől függ. Egyes hajbalzsamok képesek kisimítani a nehezen kezelhető hajat, mások pedig kiemelik a hullámos haj szépségét, és vannak külön festett hajra kifejlesztett hajbalzsamok is, illetve olyanok, amelyek megbirkóznak a töredezett hajvégekkel. A hajbalzsamot samponnal megmosott hajra vigyük fel és a termék típusának megfelelően öblítsuk le vagy hagyjuk a hajunkon. Így a hajformázás sokkal könnyebb lesz.

Válasszon egy új hajbalzsamot kényelmesen webshopunkban. A bal oldali listában márka, hajtípus vagy a termék űrtartalma alapján tájékozódhat. Talál kínálatunkban előnyös árbarát professzionális hajápoló termékeket is 1000 ml kiszerelésben mind fodrászatok számára, mind pedig otthoni használatra.

A legnépszerűbb professzionális hajbalzsamok

A legnépszerűbb márkák közé a következőket soroljuk, ha hajbalzsamokról van szó: Revlon Professional, Xpel, Kallos Cosmetics, L'Oréal Professionnel, Orofluido, Matrix, Tigi, Schwarzkopf. A nagyon száraz hajat is rendkívül hatékonyan regeneráló luxus hajbalzsamok az Alterna, illetve a Redken márkák jóvoltából kaphatóak. Ideális választás, ha a samponunk és a hajbalzsamunk azonos márkát visel.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest