Hőkezelt hajra

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hőkezelt hajra

Manapság a nők többsége elképzelhetetlennek tartja a hővel történő hajformázás kihagyását. Fürdőszobánkban a legkülünbözőbb hajszárítók, hajsütővasak, hajvasalók és hajcsavarók foglalnak el pótolhatatlan helyet. Segítenek ugyanis megvalósítani a hőn áhított frizurát, de sajnálatos módon a magas hővel járó hajformázás rongálja a hajat. Félelemre viszont Önnek sincs oka, hiszen erre is van megoldásunk! Szerezzen be egy olyan készítményt, amely megvédi a hajat a magas hőmérséklet okozta sérüléstől.

Védjük a hajunkat a magas hőmérséklettől

A gyakori hajszárítás, hajcsavarás és hajvasalás a haj kiszáradásához, sérüléséhez, törékenységéhez és a hajvégek töredezéséhez vezet. Ahhoz, hogy hajunkat újra formába hozzuk, rendszeres hajápolásra van szükség egy megfelelő hajpakolás formájában, vagy pedig sokkal jobb megoldás, ha megakadályozzuk az esetleges hajsérülést egy védelmet nyújtó hajformázó termékkel..

Hatékony védelem a haj hőkezelése során

Próbálja ki a neves márkák professzionális hajformázóit: Wella, Tigi, Revlon Professional, L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf. Összetételükben hajvédő és tápláló összetevőket is találunk, némelyek pedig kellemesen meglepnek hatékony hajfixáló tulajdonságukkal.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest