Hajformázó waxok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajformázó waxok

A hajwax elengedhetetlen hajformázó termék, különösen, ha a frizura rövid hajból készül. A hajwax fő feladata, hogy biztosítsa a haj kívánt formáját és tartását, aminek köszönhetően a frizura egész nap vagy egy egész társaságban töltött éjszakán át tart. Manapság a választék igencsak széles, kedvünkre válogathatunk a szilárd, a hab állagú, a spray kivitelezésű hajwaxok, hajformázó agyagok, hajápoló paszták közül. Egyes hajwaxok ráadásul olyan hatékony összetevőket is tartalmaznak, amelyeknek köszönhetően a haj fényes vagy hidratált lesz, esetleg elegendő védelmet kap az ártalmas külső környezeti tényezőkkel és nedvességgel szemben.

A legjobb hajwax kiválasztása a webshopban gyerekjáték

Lehet, hogy a drogériában tanácstalannak érzi magát, viszont a webshopban lehetősége van a hajwaxokat osztályozni, mégpedig nem (férfi, női, uniszex), kozmetikai márka vagy a tartás erősségi foka (gyenge, közepes, erős, extra erős) alapján. Mindez közvetlenül elérhető a weboldalon található bal oldali listában. A szűrők segítségével igényeinek megfelelő termékeket talál. További iránymutatóként szolgálhatnak a legtöbbet eladott és a legjobb értékeléssel illetett hajwaxok (állítsa be a fenti opciókban).

TOP hajwaxok: Goldwell, Schwarzkopf, L'Oréal Paris

„Fényt és tartást ad a hajnak anélkül, hogy tapadna." – így dicsérik egy vásárlói értékelésben a Goldwell Style Sign Creative Texture Unlimitor hajwax spray-t, amely a legkeresettebbek egyike csakúgy, mint a Schwarzkopf 3DMEN Molding Wax hajformázó viasz vagy a L'Oréal Paris Studio Line Architect Gloss Wax extra erős hajwax. Az említettek mindegyikét száraz hajra vigyük fel, és ujjunkkal formázzunk vele frizurát.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest