Szűrők beállítása
Nem Márka
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Illattípus
Uralkodó illatjegy
Utántölthető

eau de toilette

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról eau de toilette

A toalettvíz egy érzelmekkel teli, csalogató illatú palack, amely kellemesebbé teszi a napját és biztosítja, hogy vonzónak érezze magát. Mindenki számára elérhető luxust képvisel. A stílusának megfelelő, meghitt kiegészítő, az emberi szívek kulcsa, az álmok, fantáziák és emlékek világának kapuja.

Mikor válasszuk a toalettvizet?

A toalettvíz (Eau de Toilette) tömény alkoholban oldott 4-8 % parfümkompozíciót tartalmaz, és könnyedebb, mint a parfümös víz (Eau de Parfum, 8-15 %). A toalettvíz ideális mindennapi használatra, míg a parfümös vizek és parfümök esti eseményekre alkamasak.

A nők és férfiak számára legalkalmasabb toalettvíz nyáron a virágos és citrusos, télen pedig a nehezebb keleties és fűszeres. A toalettvíz hatásának növelése érdekében ne csak a bőrre, hanem a ruházatra és a hajra is vigye fel. Körülbelül 4 óra elteltével ismételje meg az alkalmazást.

Toalettvíz mint tökéletes ajándék

A női, férfi és gyermek toalettvizek az ünnepi alkalmak mint a karácsony, születésnap, névnap, Valentin-nap, bizonyítványosztás, promóció vagy házassági évforduló kedvenc ajándékai közé tartoznak. Szintén egyre nagyobb az igény az unisex toalettvizek iránt, amelyet nők és férfiak is egyaránt használnak, gyakran pedig párok is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest