Eau Fraîche

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Eau Fraîche

Az Eau Fraîche egy nagyon finom illat, magabiztosságunk és jó hangulatunk kedves kis kiegészítője nap mint nap. Legyen szó akár a csábító gyümölcsös-virágos kombinációról, akár a harmonikus zöld tónusokról vagy az orientális fás illatváltozatokról, a választás csak rajtunk áll. Amit a döntés pillanatában érdemes figyelembe venni, az a személyes preferenciánk, a pillanatnyi hangulatunk és az adott évszak.Fontos, hogy a kiválasztott illatkompozíció egyezzen személyiségünkkkel és stílusunkkal.

Miről ismerhető fel az Eau Fraîche?

Az Eau Fraîche egy igazán lágy illat, elsősorban ruhára fújjuk., mivel a bőrről hamar elpárolog. Az Eau de Fraîche a leghígabb illatváltozatok egyike. Csupán 1–3% illatanyagot tartalmaz, amivel megközelíti az Eau de Cologne (3–5%) és Eau de Toilette (4–8%) illattípusokat.

Az ideális Eau Fraîche kiválasztása

Válasszon a hangzatos Eau Fraîche márkák közül: Elizabeth Arden, Revlon, Giorgio Armani, Estée Lauder, Jean Paul Galtier. Az Eau Fraîche közkedvelt ajándék karácsonyra, születésnapra, illetve Valentin-napra. Egy csábító illattal teli parfümös üveget szerettei minden bizonnyal lelkesen fogadnak, ugyanis ezzel az érzelmekkel teli ajándékkal kifejezheti, hogy mennyire beleérezte magát az ő világukba. A választás során segítségére lehetnek az Eau Fraîche értékelések is. A vásárlók gyakran ajánlanak egy-egy illatot környezetük dicsérő szavai alapján. Kinek ne esne jól egy ilyen dicséret.

Rendeljen Eau Fraîche illatot és más kozmetikumokat az egész családnak kényelmesen online. Engedje, hogy elvarázsolják a sokéve bevált és legújabb Eau Fraîche illatok.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest