Hajpermetek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajpermetek

A hajpermet hajillatosító termék finom illattal. Kevesebb illatanyagot tartalmaz, mint a parfüm, az Eau de Parfum vagy az Eau de Toilette. A könnyű összetételnek köszönhetően nem nehezíti el, nem szárítja a hajat és a színében sem tesz kárt. A hajpermet fokozatosan szabadul fel a hajról, így egész nap élvezhetjük a hajunkból áradó kellemes illatfelhőt. Egyes hajpermetek olyan illóolajokat és más összetevőket is tartalmaznak, amelyek védelmet nyújtanak a hajnak a nem kívánt UV-sugarakkal szemben, illetve megbirkóznak az elektrizáló hajjal is, és fantasztikus fényt kölcsönöznek neki.

Hogyan használjuk a hajpermetet?

Minden oldalról fújjuk száraz hajra, nagyjából 15-20 cm távolságból. Egyéb illatot már ne használjunk.

Bár a frissen mosott hajnak kellemes az illata, nagyon gyorsan elszáll és másnapra már nyoma sincs. Ekkor jön a képbe az órákon át tartó hajpermet, a hajból áradó vonzó illat garanciája. Akkor is segítségünkre lehet, amikor idő hiányában, vagy fáradtság miatt a hajmosás meghiúsul. Vészhelyzetben nyúljunk akár parfümünk után, amely viszont hosszú távon szárítja és tapadóssá teszi a hajat.

Szerezzen be hajpermetet kedvenc illatával

Nézzen körül hajpermeteink között, és válassza például a gyümölcsös-virágos illatot, amely könnyen kiegészítheti kedvenc parfümét is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest