AZ ÚJ ILLATKALAUZUNK BEVEZETI AZ ILLATOK VILÁGÁBA

Imádja a kedvenc illatszerét, de már egy kis változatosság felé kacsintgatna? Ez esetben minden bizonnyal értékelni fogja a www.parfimo.hu új funkcióját, ami nem más, mint az illatkeresést megkönnyítő illatkalauz.

Az illatkalauz ugyanis egy kalandos felfedezésektől nem mentes illatútra hívja. Próbáljon ki új, más, ugyanakkor megfogó illatokat! Az illatkalauz a kedvenc illatszere összetétele alapján segít megtalálni a megfelelő új illatot.

TARTSON VELÜNK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

1. Keresse meg a webshopban azt az illatot, amelyet szívesen használ, ám örülne, ha az új illat hasonló összetételű lenne.

2. Az alapadatok és ármegjelölés alatti részen megjelenik a „Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat!“ opció és az ÉRDEKELNEK A HASONLÓ JAVASLATOK gomb.

3. Rákattintva megjelennek az Ön által megadott illat összetételéhez hasonló, ám valamelyest eltérő illatszerek. Csupán egy kattintás, és máris egy lépéssel közelebb kerülhet az új kedvencéhez. Esetleg a kiválasztott illatszer nem tartalmazza a kívánt összetevőket? Ismét kattintson az illatkalauz javaslataira, és máris újabb opciók közül válogathat.

Ajánlás: Felül, az illatkalauz keresőjében bármikor megadhatja egy másik illatszer nevét anélkül, hogy rá kellene kattintania.

Kívánjuk, hogy az új illatszeréhez vezető út kellemes legyen!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest