Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Bőr bőrprobléma alapján
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Célzott bőrápolás

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Célzott bőrápolás

Zsíros vagy kombinált bőre van, és a legjobb igyekezet mellett sem elég rá egyetlen kozmetikum? Mindig megjelenik valami a bőrén, ami lokális törődést igényel? A világhírű kozmetikai márkák ezzel is számolnak és koncentrált összetételű géleket, szérumokat, kenőcsöket kínálnak, amelyek lehetővé teszik minden egyes pattanás kiszárítását és fertőtlenítését. Csak egy kis türelem és a kínálatban megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

A pattanások ellen harcoló kozmetikumok

A lokális bőrápolók azonnal megnyugtatják az arcbőrt, megakadályozzák a további irritációját, valamint gyorsítják a gyulladások gyógyulását. Ugyanakkor korlátozza a faggyúképződést és más bőrhibák jelentkezését. Ezt a speciális kozmetikumot rendszerint reggel és este visszük fel a bőr tisztítását követően az érintett területekre. Használatát követően bőrünk friss, puha és nem kívánt fénytől mentes lesz.

Ziaja Manuka és más keresett lokális bőrápolók

A lokális bőrápolók népszerű pattanás elleni termékeinek egyike a Ziaja Manuka. A koncentrált hatóanyagok segítségével gyorsabban begyógyul a problémás bőr, megelőzhetjük a további bőrhibák megjelenését és enyhülhet a bőr kellemetlen kipirosodása is. Népszerű még a Lumene Nordic Girl! Spot Zap! vegán lokális bőrápoló gél is problémás fiatalos bőrre. A PAYOT Pate Grise L'Originale Emergency Anti-Imperfections Care éjszakai pattanásképződés elleni bőrápolóról például így ír az egyik vásárlónk: „Szuper a pattanások szárítására és gyógyulására." A gyártó állítása szerint a termék már a bőr alatt eltávolítja a faggyút. Kedvező értékelésnek örvendenek az ALCINA, Clinique, Dermacol, Collistar lokális bőrápolók is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest