Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Bőr kor alapján
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Nyak- és dekoltázsápoló krémek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Nyak- és dekoltázsápoló krémek

A nyak és dekoltázskrém hatékonyan hidratálja, táplálja és feszesíti a bőrt azokon a területeken, amelyeken a bőröregedés jelei nagyon szembetűnőek. Érdemes hangsúlyt fektetni a napi bőrápolásra a dekoltázs, a nyak és a mell területén, illetve a bőr védelmére a káros napsugarakkal vagy más kedvezőtlen hatásokkal szemben. Így megelőzhető a mélyráncok és a nem túl esztétikus pigmentfoltok kialakulása, ami ráadásul egészségügyi kockázatot is jelenthet. Természetesen az esztétikai része is fontos szerepet játszik. Egy kis krém a dekoltázsra és már róhatjuk is nyáron az utcákat mély dekoltázsú ruhákban, de megvillanthatjuk vonzerőnket egy merészebb estélyi ruhában is.

Hogyan ápolják a bőrt a nyak- és dekoltázskrémek?

világmárkák bőrápoló termékei nyakra és dekoltázsra intenzíven hidratálják a bőrt és koncentráltan látják el tápanyagokkal. Egységesítik a bőrt, segítik a kollagéntermelést, minimalizálják a a ráncok és a bőrhibák kialakulását, valamint friss, sima és feszes bőrt eredményeznek.

Hogyan használjuk a nyak- és a dekoltázskrémeket megfelelően?

A feszesítőkrémet a nyakra és a dekoltázsra az esti bőrtisztítás után vigyük fel. Figyeljünk a nyak hátsó részére, a fül mögötti területre és az állra is. A nyak és a dekoltázs bőrének megereszkedésével járó dupla toka kialakulása is megakadályozható egy ilyen gyengéd masszázzsal. Már nem kell törnie fejét a hormonális változások és a gravitáció hatása miatt. Elég, ha a nappali és éjszakai arckrémét kiegészíti egy speciális nyak- és dekoltázskrémmel

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest