Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-

Ajakápoló krémek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Ajakápoló krémek

Az ajak az arc szembetűnő része, és mindig rászegeződik a figyelem. Hogyan segítsük a szépségét és hidratálását? Használjunk az ajkak vékony bőrére speciális bőrápolót korszerű ajakápoló formájában. Hasonlóan működik, mint a stiftes ajakbalzsam, de krémes állaga van, amely sokunk számára megfelelőbb. Alaposan bekeni, táplálja és regenerálja az ajkat. Segítségével megelőzhető az ajak kicserepesedése, sőt a herpesz kialakulása is, fokozatosan pedig a szájkörnyéki ráncokat is finomítja.

Az ajakápoló krém megszokott formája

Elég, ha az ajakápoló krémet minimális mennyiségben használjuk, ezért általában 15 ml kiszerelésben kapható praktikus applikátorral, amelynek köszönhetően éppen oda kerül, ahová szánjuk. Könnyűszerrel elfér a retikülben és nyáron is jól jön, hogy a nap ne szárítsa ki az ajkunkat, télen pedig óvhatjuk vele a fagytól. Érdemes egyébként próbálgatni, hiszen egy jól megválasztott ajakápoló krémnek köszönhetően az ajkunk egész éven át jó állapotnak örvendhet!

Népszerű ajakápoló krémek online

Válasszon ajakápoló krémet webshopunkban, ez a terméktípus ugyanis tesz róla, hogy ajkunk puha és telt legyen, valamint láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését. Enged hát ennek az inspirációnak? Örömmel fogadjuk ajánlását, értékelését is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest