Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Bőr kor alapján
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Szemszérum

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szemszérum

Amikor a szemkörnyéki bőr fáradt hatást kelt, és megjelennek rajta a bőröregedés korai jelei, érdemes a szemkörnyékápoló krémeken és géleken kívül a szérumokat is segítségül hívni. Ebben a különleges kozmetikumban koncentrált összetevők gondosan felelnek a hosszan tartó friss és fiatalos megjelenésért. Köztük foglal helyet a hialuronsav, a peptidek, a vitaminok, a tengeri algák és a koffein.

Mit ígér egy jó szemkörnyékápoló szérum? Még ragyogóbb tekintetet ráncok és szem alatti karikák nélkül...

Egy jól megválasztott szemkörnyékápoló szérum gazdagon hidratálja a bőrt és növeli a rugalmasságát, kisimítja az apró barázdákat a szem sarkában, enyhíti a szem alatti duzanatok és karikák megjelenését, feszesíti a bőrt és láthatóan regenerálja. Egyes szérumok inkább ránctalanító hatásúak, mások pedig erősebb hatást gyakorolnak a szem alatti karikákra. Elég kiválasztani a megfelelőt kor vagy konkrét megoldás alapján. A szemkörnyékápoló szérumok előnyeként említhető a kicsi és praktikus kiszerelés, ami ideális útitárssá teszi.

Az egyes szemkörnyékápoló szérumok megfelelő használata

A szemkörnyékápoló szérumot érdemes az ujjunkkal finoman beütögetni a bőrbe, esetleg bemasszírozni applikátorral a szemkörnyék megtisztított bőrébe. Általában az esti hidratáló szemkörnyékápoló krém előtt ajánlott a felvitele, hogy a hidratáló, tápláló és feszesítő összetevők zavartalanul fejthessék ki a hatásukat az éjszaka folyamán. A szemkörnyékápoló szérum hatására a reggeli ébredés ragyogó tekintetet és igazi életörömöt jelent.

Vannak azonban olyan szemkörnyékápoló szérumok is, amelyek reggeli használatra javasoltak, és csökkentik a fáradtság jeleit. Ezek a szem alatti területre kerülnek még a szemkörnyékápoló krém, az alapozó és a korrektor felvitele előtt. Nagy pozitívum, hogy a folyékony szemkörnyékápoló szérumok takarékosak és könnyen felszívódnak a bőrben. A legtöbben arról számolnak be, hogy alkalmanként is elég használni, mondjuk egy tavaszi időszakban, majd újra ősszel. Az ilyen típusú kozmetikumok borsosabb befektetésnek bizonyulnak, viszont határozottan megérik a pénzüket.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest