Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Ajakolaj

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Ajakolaj

Kényeztesse ajkait speciális olajjal, amely sokoldalúan ápol és akár szájfény vagy rúzs helyett is használható. Az ajakápoló olaj gyakori előnye a természetes összetétel, hiszen a benne lévő anyagok szó szerint kényeztetik az ajkak finom bőrét. Választhat színtelen vagy színezett ajakápoló olajat, az eredmény azonos lesz: környezete biztosan észreveszi és nem hagyja dicsérő szó nélkül!

Amire az ajakápoló olajok képesek

Az ajakápoló olajok hidratálják, táplálják, kellő nedvességgel látják el az ajkakat, óvják és még színt is adnak neki, esetleg csillogó megjelenést. Azonnali fényes és telt hatású ajkak köszönhetők neki, és mindemellett nem képez zsíros hatást. Hosszú távon pedig korlátozza az apró barázdák és ráncok megjelenését az ajkak és szájkörnyék finom, érzékeny bőrterületén. A termékek enyhén illatosak is lehetnek.

A rendszeres használat a látható eredmények titka

Az ajakápoló olajat önmagában használjuk, esetleg rúzsra, amikor csak kedvünk szottyan hozzá. A készítmény többnyire folyékony szájfényre emlékeztet és beépített ecset vagy applikátor tartozik hozzá. Népszerűek például a Gabriella Salvete vagy a Clarins ajakápoló olajok. A kis kiszerelésnek köszönhetően az ajakápoló olaj a legkisebb ridikülben vagy zsebben is elfér.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest