Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Ajakbalzsamok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Ajakbalzsamok

Tegyen szert tökéletes megjelenésű, csókra kész ajkakra. A gyönyörű, puha és hidratált ajkak már csak egy karnyújtásnyira vannak kimeríthetetlen ajakbalzsam ajánlatunknak köszönhetően, hiszen itt mindenki talál neki megfelelőt. Tudta, hogy az ajakkörnyéki bőr rendkívül vékony, és ezért speciális törődést igényel? Éppen ezért használunk ajakbalzsamokat.Ezek a készítmények ugyanis képesek hatékonyan felvenni a harcot a kiszáradással, és az ajkak így abszolút ellenállhatatlan megjelenést kapnak.

Többfunkciós ajakbalzsam

Az ajakbalzsamok leggyakoribb jótékony hatásai közé tartozik a hosszan tartó hidratálás és a tökéletes táplálás. Ezenkívül némelyik ajakbalzsam védőfunkcióval is bír és az UV-szűrőnek köszönhetően védelmet biztosít az ajkaknak a napfény káros hatásaival szemben. A leggyakoribb kiszerelés a praktikus stift, amely akár mindig nálunk lehet, ráadásul vannak olyan típusok, amelyek finom ízzel is büszkélkednek. Ha ajakkiemelés a cél, érdemes színezett vagy fényes ajakbalzsam után nyúlnunk. Találja meg az Ön számára ideális ajakápolót!

Fény derült a gyönyörű ajkak titkára

Hogyan is kellene kinéznie egy ajakszépítő rituálénak? Az első lépés a sminkeltávolítás, ez történhet sminklemosó kendővel vagy sminklemosó tejjel. A következő lépés egy finom ajakradírozás, ami tökéletesen sima ajkakat eredményez. Az ajakradírt követően mindig használjunk tápláló vagy hidratáló ajakbalzsamot. Ha pedig kinti programunk van, a választásunk mindenképp védőfaktoros ajakbalzsamra essen, hogy ajkaink megfelelő UV sugárzás és más káros környezeti hatások elleni védelmet kapjanak.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest