Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Professzionális használatra

Hajfestékek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajfestékek

A professzionális minőségű hajfesték szalonminőségű hajápolásban részesít, ugyanakkor alacsonyabb áron, otthonunk kényelmében. A haj gyönyörű színt, intenzív fényt és egészséges megjelenést kap, ami hosszú heteken át tart.

Professzionális eredmény minőségi hajfestékkel

A legnépszerűbb márkák egyike a L'Oréal Paris, amely férfiak és nők számára egyaránt kínál hajfestékeket. A termékeik megbízhatóan elfedik az ősz hajszálakat, a hajnak ragyogó megjelenést és bőséges fényvisszaverő hatást ad. A hajápoló anyagokat tartalmazó festékösszetétel gondoskodik a haj mélytáplálásáról.

A modern minőségi hajfesték csodálatos és puha tapintású hajat eredményez. Ne féljen kipróbálni új hajszíneket – a részletes használati utasítások lépésről lépésre leírják, hogy mi a teendő, és az eredménnyel garantáltan elégedett lesz. Akár festi az egész haját vagy csak a lenövéseket, használja a csomagolásban található kesztyűt, amely megakadályozza, hogy bepiszkolja a kezét. Minden hajfestést megelőzően végezzen bőrtesztet (a csomagolásban található használati utasításnak megfelelően).

A legnépszerűbb hajfestékek

A nálunk kapható egyéb márkák ebben a termékkategóriában a következők: Xpel, Revlon, Matrix, Alpecin, Kérastase, Tigi, Wella, Schwarzkopf, Kallos Cosmetics. A komplex hajápolási termékcsaládok tartalmaznak samponokat és hajformázókat festett hajra, amelyeknek köszönhetően reggeltől estig gyönyörű hajnak és tökéletes frizurának örvendhet.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest