Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes
Professzionális használatra

Hajpakolások

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajpakolások

A hajpakolás egyenesen csodaterméknek számít, ami a hajápolást illeti, hiszen csaknem varázsszóra képes azonnal regenerálni, erősíteni a hajat és egészséges fényt adni neki. A hajpakolást többnyire nedves hajra visszük fel, pár percig hatni hagyjuk, majd alaposan leöblítjük. Meglepően jó eredményt érhetünk el az öblítést nem igénylő spray formájú hajápolókkal is. A hajpakolás megfelelő használatának köszönhetően hajunk lágy, szépséges, táplált és finom tapintású lesz. Ilyen hatással bírnak az olajkivonatok, vitaminok és más összetevők is.

Milyen hajpakolást válasszunk?

A hajpakolás kiválasztásának fő kritériuma a hajtípus. Netán festett, szőke, erős, vékony szálú, töredezett, korpás, melírozott, nehezen kezelhető, elgyengült, sérült, száraz vagy őszülő haja van? Hajpakolásaink kínálatábanminden hajproblémára talál megoldást. Kipróbálhatja a hajnövekedést serkentő, pl. biotint tartalmazó termékeinket is.

A legnépszerűbb hajpakolások

Válasszon hajpakolást kényelmesen online. A bal oldalon található szűrő segítségével márkák vagy hajtípus szerint is keresgélhet. A legkeresettebb hajpakolások a neves márkáktól kerülnek ki: Revlon Professional, Xpel, Kallos Cosmetics, L'Oréal Professionnel, Wella, Schwarzkopf. A Kérastase csúcstermékei a hajszerkezet mély regenerálódását biztosítják. A professzionális hajpakolásoknak köszönhetően tökéletes hajkoronának örvendhet.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest