Szűrők beállítása
Állatkísérlet-mentes
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Vízálló

Szájceruzák

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szájceruzák

A szájkontúrceruza ügyes segítőtárs szájkontúr rajzolás tekintetében, és leginkább a vékonyabb és nem folytonos vonalú ajkakkal megáldott hölgyek nélkülözhetetlen kelléke. Egy speciális szájkontúr ceruza kiemeli a szájkontúrt és teltebb megjelenést kölcsönöz neki. Szexi ajaksminkre tehet szert szájkontúrceruza és azonos árnyalatú ajakrúzs segítségével. A leginkább precíz felvitelt a vörös és más sötétebb árnyalatok igénylik.

Milyen szájkontúrceruzát válasszunk?

Általános viselethez ideálisak a világosabb szájkontúrceruzák, amelyek optikailag nagyobb ajkat eredményeznek. A semleges színű szájkontúrceruzák jól összeegyeztethetőek a természetes hatású sminkkel és szájfénnyel. Megtartja az ajak szép formáját, még akkor is, ha az ajakrúzs vagy a szájfény napközben lekerül az ajkáról.

A szájkontúrceruzák lehetnek automatikusak vagy hegyezhetőek. Ez az alapkritérium a webshopon belül a szűrőben is megadható. A hegyezhető kontúrceruzák ellenállóbbak, praktikusabbak a retikülbe. A manapság kapható kontúrceruzák nemcsak tökéletes ajakkontúrt biztosítanak, de könnyen is alkalmazhatóak. A gyengéd krémes szájkontúrceruzák olyan bevált márkák sorából kerülnek ki, mint a Revlon, Lancome, Frais Monde, Guerlain, Yves Saint Laurent, Astor.

Hogyan használjuk a szájkontúrceruzát?

Először is rajzoljuk körbe az alsó, majd a felső ajkunk szélét egy milliméterrel az eredeti ajakkontúr fölött. Az ajkunk közepén megjelenik egy természetes szív alak, innen kiindulva satírozzuk be az egész ajkunkat, és a kész művet könnyedén kenjük el.

Parfümök és szépségápolási cikkek széles online kínálatával állunk a rendelkezésére. Élvezze kiemelt, sima és hidratált ajkait a rúzzsal együtt használható modern ajakkontúrceruzákkal.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest