Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes
Professzionális használatra

Öblítésmentes hajápolók

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Öblítésmentes hajápolók

A haj a szépségünk koronája, viszont nap mint nap a por, az eső, a fagy, a napsugárzás vagy a magas hőmérséklet áldozatává válik. A hajápolásból tehát sosem elég. Az öblítést nem igénylő hajápolók megbízható védelmet nyújtanak hajunk számára a kedvezőtlen időjárás, a gyakori hajszárítás és hajvasalás során okozott sérülések ellen. Egyes termékek ráadásul mélyen táplálják a hajat, beleértve a hajgyökerek aktiválását. Válassza ezt az előrehaladott kozmetikumot webshopunkban még ma!

A haj szépségének és egészséges megjelenésének megújítása

Az öblítést nem igénylő hajápolók között olyan termékek foglalnak helyet, mint a hajbalzsamok, spray-k, tápláló szérumok és hatékony hajápoló olajok. Az egyes készítmények különféle problémákat is megcéloznak, így pl. intenzíven hidratálják, regenerálják a sérült hajat, dús hatást adnak neki.

Collistar öblítést nem igénylő hajápoló

Remek védelem a hajat érő negatív hatások ellen a Collistar Pure Actives Reconstructing Replumping Spray öblítést nem igénylő hajápoló. A hajvédő spray keratinnal és hialuronsavval védelmet nyújt a hajnak a kémiai és mechanikus sérüléssel szemben, a haj 100%-os kiállásra és megjelenésre tesz szert. Mosott, törülközővel szárított hajra vigyük fel, hagyjuk hatni egészen a következő hajmosásig. A neves olasz Collistar márkát mindig garantáltan modern és hatékony kozmetikumok képviselik.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest