Vásároljon Matrix termékeket 7 700 Ft-ért, és tegyen szert ajándékra!

Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Szakállápolás

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szakállápolás

Régebben a simára borotvált férfi arc elengedhetetlen volt, az utóbbi években viszont egyre több férfi növeszt hosszabb-rövidebb szakállat vagy bajuszt. A férfiasság tökéletes jelképe, a szabadság és függetlenség személyes kifejezése, illetve az utóbbi évek nagyon erőteljes trendje mindemellett rendszeres ápolást érdemel.

Miért fontos a szakállápolás?

A szakáll és a bajusz úgyszólván karbantartást igényel. Ugyanaz a helyzet áll fenn, akárcsak a haj esetében, amit megmosunk, levágatunk, megfésülünk és napi szinten formázunk. A tökéletes szakállforma nem magától születik meg, és a nem engedelmeskedő szakáll csak úgy nem szelídül meg. Rendszeres mosás és fésülés nélkül elég valószínű, hogy a környzetünkre taszító hatással leszünk. Kezünket a szívünkre – ehhez még kellemetlen szagok is társulnak. De miből is áll a helyes szakállápolás?

Egyszerű szakállápolás 3 lépésben

A szakáll mosása – A szakállápolás alapköve a rendszeres mosás speciális samponnal. Ugyanúgy járjunk el, mint a hajmosásnál. Vizezzük be, képezzünk rajta habot, majd alaposan öblítsük le.

A szakáll táplálása – Akár szakállápoló balzsamot, akár olajat használunk, a cél a szakáll puhítása, táplálása és hidratálása. A szükséges tápanyagok hozzásegítenek a szakáll egészséges növekedéséhez, valamint könnyebbé teszik a formázását.

A szakáll formázása – A szakállápolás végül formázást is igényel. Rendszeresen fésüljük szakállfésűvel, majd szakállwax segítségével formázzuk tetszés szerint. A tükörben ellenőrizzük az eredményt, és indulhatunk is tökéletes szakállunkkal világhódító körutunkra!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest