Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Bőr kor alapján
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Szempakolás

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szempakolás

Már 20 éves kor kkörnyékén megjelenhetnek a megterhelt szemkörnyéken az öregedés apró jelei: dehidratált bőr, barázdák, ráncok, a rugalmasság elvesztése, szem alatti duzzanatok és karikák. Vajon mi várható a 30-as, 40-es, 50-es éveinkben? A kor előrehaladtával lelógó szemhéj, bőrirritáció és a fáradtság egyéb látható jelei is megjelennek. Sajnos, mindennek a vélhető okozója közvetlenül és közvetve a kialvatlanság.

Bőrfiatalítás és bőrélénkítés szemmaszkokkal

Szerencsére manapság rendkívül fejlett, hatékony megoldásnak bizonyuló kozmetikumok állnak rendelkezésre. Illessze napi rutinjába a szemkörnyékápoló krémeken, géleken kívül a szemmaszkokat is. Ez az erőteljes kozmetikum tipikusan kellemes használatot és nagyszerű eredményeket ígér: a nem túl esztétikus látványt nyújtó szem alatti karikák varázsütésre tűnnek el. A szem- és arcmaszk képes feszesíteni, mélyen hidratálni, hűsíteni, felfrissíteni a bőrt és csökkenteni a barázdák, ráncok megjelenését. Némelyek mérsékelik az igénybe vett és feszült szemkontúr területét. Egészében bőrfiatalító hatásúak és határozottan nagyon hasznosak. A szemmaszkok hatékony összetevői között a következők szerepelnek: tengerialga-kivonat, hialuronsav, E-vitamin és mások.

A szemmaszk használata

A szemmaszk a szemkörnyék anatómiáját követi, közvetlenül a bőrre visszük fel a védőfólia eltávolítását követően, majd hagyjuk hatni a szükséges ideig. Levételkor a maradék készítményt öblítsük le vagy távolítsuk el sminklemosóval, esetleg masszírozzuk be a bőrbe. Hasonló hatású a zselés szemmaszk. Vannak olyan szemmaszkok is, amelyek krém formában kaphatók, és amelyeket heti több alkalommal vagy naponta is felvihetünk, és fel is szívódnak a bőrben. Tartsuk meg hát szemkörnyékünk fiatalos megjelenését gondosan kiválasztott szemmaszk segítségével. A legkeresettebb márkák e téren például a Gabriella Salvete, a Pilaten vagy a Garnier.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest