Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Bőr kor alapján
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Szemápolás

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szemápolás

A friss tekintet felélénkíti és fiatalossá teszi az egész arcunkat. A szemkörnyéki bőr viszont nagyon vékony és érzékeny, ezért már kb. 20 éves korunktól speciális készítmények használatát igényli. A szemkörnyékápolók hidratálják a bőrt, redukálják a szem alatti sötét karikák és táskák előfordulását, eltávolítják a barázdákat és nyugtatják a bedagadt és fáradt szemkörnyéket. Válassza ki széles kínálatunkból az ideális termékeket.

Szemkörnyékápoló krémek

A szemráncok elkerülésének a legjobb módja a szemkörnyékápolók következetes használata. Nem az ár a lényeg, mindjárt eláruljuk, miért. Webshopunkban a legkeresettebb szemránckrém a Ziaja Eye Cream Parsley, amely igazán nem jelent nagy kiadást, ugyanakkor napi szinten ellátja a szemkörnyéket B5-, A- és E-vitaminnal és a petrezselyemlevélből nyert értékes olajjal. A neves márkák termékei között is találunk szemránckrémeket. Próbálja ki például a Dermacol Hyaluron Therapy 3D termékeket hialuronsavas injekciók helyett, és örüljön az azonnali hatásnak. A szemránkrémet este és reggel használja a szem alá és a szemhéjra, finoman ütögesse be a bőrbe ujjhegyével.

Szemkörnyékápoló gélek

A szemkörnyékápolók másik változata a szemkörnyékápoló gél, amely ezen a bőrterületen konkrét bőrproblémákra jelent megoldást. Dönthetünk szemkönyékápoló gélek mellett érzékeny bőrre, szem alatti sötét karikák ellen, de választhatunk hidratáló hatásút vagy szemráncokra alkalmasat is. A lényeg viszont a rendszeresség, ami nélkül a szemkörnyék ápolása nem teljes.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest