Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Szárazsamponok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szárazsamponok

Sürgeti az idő, perceken belül már máshol kellene lennie, ugyanakkor tudja, hogy hajára ráférne egy jó hajmosás? Talán már zsíros, kusza és élettelen, na de a hajmosás, a szárítás több tízperces időtöltést igényel! Mi lesz így? A száraz sampon néven ismert kozmetikai csoda lesz az Ön megmentője!

Milyen előnyökkel jár a száraz sampon használata?

Csak néhány fújás száraz hajra és lássunk csodát, fürtjeink felismerhetetlen változáson mennek keresztül. Ha a fújást követően kifésüljük a hajunkat, meglepetésünkre dús, fényes és frissen illatozó hajjal tekintünk vissza magunkra a tükörből. A szárazsamponok képesek felszívni a fölösleges zsírt, és használatukat követően a haj nagyszerű megjelenést kap.

Száraz sampon: elég választani

A száraz samponok kínálatából mindenki tud neki megfelelőt találni, vannak minden hajtípusra alkalmas termékek. Ideálisak olyan helyzetekben, amikor időszűkében vagyunk vagy éppen nincs kedvünk hajat mosni, illetve igazán jól jönnek utazás során. Az utóbbi évek egyöntetű kedvencei az illatos Batiste száraz samponok, de már az ismert hajápolási termékmárkák soraiban is találunk belőlük jócskán: Schwarzkopf, TONI&GUY, Revlon Professional, Kallos. Válassza ki az Önnek szimpatikusat!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest