Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Bőr kor alapján
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Szemkörnyékápoló gélek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szemkörnyékápoló gélek

A rendszeres szemkörnyékápolás ideális módja a szemkörnyéken megjelenő öregedés jeleinek a megelőzésére. A frissen kinéző szemkörnyék alapvető befolyással bír az egész arc megjelenésére, fiatalítja, élénkíti az arcbőrt és csökkenti a ráncokat. A bőr a szemkörnyéken nagyon igénybe vett, vékony és akár ötször pórusosabb, mint a testünk más részein. Egy egyszerű arckrém nem elégíti ki a szemkörnyék érzékeny, finom bőrét. A szemkörnyékápoló gélek különleges összetétellel bírnak, így nem irritálják a szemet és bizonyos bőrproblémákat céloznak meg az adott területen.

Mikor kezdjük el a szemkörnyékápolást?

A szakemberek véleménye szerint az arc legérzékenyebb bőrfelületének ápolását jó már a huszadik életévünk beköszöntével elkezdeni.

Milyen szemkörnyékápoló gélt válasszunk?

A szemkörnyékápoló kiválasztása a konkrét bőrproblémától függ, de a bőr érzékenységét is tekinthetjük kiindulópontnak. Szemkörnyékápoló gélek hosszú sora kapható, például érzékeny szemre, szem alatti karikákra, hidratáló céllal, szemráncra, de vannak gélek érzékeny bőrre is. Tegyen szert fiatalos megjelenésű, ragyogó és egészséges szemkörnyékre a szemkörnyékápoló géleknek köszönhetően.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest