Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Lábpakolás

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Lábpakolás

Gondot okoz a repedezett sarka nem túl esztétikus látványa? Nos, a különböző lábmaszkoknak köszönhetően a lábfeje ismét puha, hidratált és finom tapintású lesz. Ne habozzon, szerezzen be egy ilyen speciális összetételű terméket Ön is, és illessze be lábápolási rutinjába. Az egész napos talpon állást így kellőképpen kompenzálhatja. Különösen jól jön a kényeztető lábápolás, ha magassarkút visel és hosszú órákon át ülnie vagy állnia kell.

Leleményes lábmaszk

A lábmaszk nagyszerű találmány! Gyorsan és mélyen hidratálja a lábfejet, regenerálja a száraz és repedezett bőrt, láthatóan puhítja és kisimítja. Egyes lábmaszkok duzzanatok enyhítését és hűsítő, frissítő hatást is ígérnek a lábfejnek. Elég, ha kiválasztja az Önnek leginkább megfelelőt. A lábmaszk hatékony összetevői bambuszvajból, teafából, levendulából, citrusfélékből, mentából, aktív szénből és vitaminokból nyert kivonatok.

A lábmaszk megfelelő használata

A lábmaszk többnyire zokni formájában kapható, és tele van jótékony természetes összetevőkkel. Használja heti két alkalommal megszárított lábfejre, és engedje hatni a leírtaknak megfelelően 15-30 percig. Tegye fel a lábát és élvezze ezt a kis rituálét... Amint lekerül a zokni a lábáról, a lábfeje kellően bekent, felfrissült és hidratált lesz. A népszerű Xpel, Gabriella Salvete vagy Scholl lábmaszkok hatása több órán át tart. Rendeljen lábmaszkot kényelmesen online!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest