Hogyan gyűjtjük a termékértékeléseket?

1) Vásárlói vélemények

Az ilyen formában jelölt értékelések igazolt vásárlói vélemények, tehát olyan személyektől származnak, akik az adott terméket valóban megvásárolták, és maguk döntöttek úgy, hogy véleményüket megosztják termékértékelés formájában. A felhasználókat a vásárlási előzmények alapján igazoljuk, és ha a vásárló az adott terméket valóban megrendelte nálunk, a vásárlói véleményt igazoltként tüntetjük fel.

 

2) Látogatói vélemények

Az ilyen formában jelölt értékelések olyan látogatóktól származnak, akik az adott terméket megtekintették, esetleg máshol rendelték meg, és úgy döntöttek, hogy nálunk hagynak termékértékelést. Az ilyen esetekben nem állíthatjuk biztosan, hogy a termék valóban megvásárlásra került. Ezért az értékelést látogatói véleményként tüntetjük fel. 

 

Minden kapott értékelést közzéteszünk, beleértve a forrást, ahol megjelent, és a szövegeket semmilyen formában nem módosítjuk. Ez alól egyedül a vulgáris megfogalmazások képeznek kivételt, ilyeneket érthető okból nem közlünk. 

Az értékelések és a forrásuk jelölése 2023. január 1-jével lép érvénybe. A korábban közzétett értékelésekre nem feltétlenül vonatkozik ez a szabály, és az eredetüket nem garantáljuk. 

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest