Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Illatgyertyák

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Illatgyertyák

Az illatgyertya pillanatokon belül olyan varázslatos illatot kölcsönöz otthonának, amilyet csak elképzel. Akár romantikus gyertyafényes vacsora, akár pihentető fürdő és masszázs vagy kényelmes lustálkodás várja, nyúljon kedvenc illatgyertyájáért. Bizonyított tény, hogy az illatok képesek feldobni a hangulatunkat és felidézni a legszebb emlékeinket.. Melyeket választja?

Illatgyertya mint ideális ajándék

A tökéletes születésnapi, karácsonyi, névnapi ajándékot keresi vagy csak szeretné feldobni a napját? Az illatgyertyák mindenki számára ideális választásnak bizonyulnak. Csodálatos illatukon kívül elegáns külsővel is büszkélkednek, amely minden berendezéshez illik, és így szerettei stílusos lakberendezési cikkre is szert tesznek.

Exkluzív illatgyertyák

Az illatgyertyák illatkompozíciójának átgondolt összetétele meglepetésként éri majd, hiszen a világelső parfümériák illataiban pompáznak. Talál köztük *friss citrusos, meleg fás és mámorító virágos tónusokat is. Válasszon illatot a megteremteni kívánt légkör, de illatpreferenciái alapján is. Ezután már csak gyújtson egy gyertyát, hunyja le a szemét és engedje szabadjára a fantáziáját..

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest