Tanúsítványok és díjak

 

Vásároljon gond nélkül a Parfimo.hu-n, hiszen webáruházunkban könnyen, egyszerűen, gyorsan és biztonságosan adhatja le a rendelését. Mindezt több ezer elégedett ügyfél igazolja.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy örömteli vásárlási élményt nyújtsunk kedves vásárlóinknak. Azon vagyunk, hogy a kézbesítési idő a lehető legrövidebb legyen, és minél előbb élvezhesse a vonzó áron megrendelt illatszereket és kozmetikumokat. Ügyfélszolgálatunkban megy a munka, mint a karikacsapás, és ha esetleg valami mégsem igazán válik be a vásárlóinknak, azonnal rendelkezésre állnak, és intézik a reklamációt vagy a szerződéstől való elállást. Tapasztalja meg Ön is az illatszerek és kozmetikumok online vásárlását otthona kényelméből!

 

Parfimo.hu Tanúsítványok és díjak

 

Megbízható Bolt Program
 

A "Megbízható Bolt Program" szolgáltatás a vásárlók érdekében készült, ösztönözve a webshopokat minél jobb minőségű szolgáltatás nyújtására. Célja, hogy az online boltok valódi vásárlói továbbíthassák véleményét a vásárlás előtt állók felé. A vásárlás után a felhasználó egy kérdőívet kap, amelyben értékelni tudja a bolt szolgáltatását.

Ha érdeklik a vásárlói értékelések, kattintson ide.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest