Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Testpermetek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Testpermetek

A parfümdezodor kaput nyit az illatok világába. Különösen a nyári időszakban és a forró napokon jó választás, amikor jól esik a felfrissülés. Ez a könnyed illat mindig nálunk lehet és naponta többször is használhatjuk. A parfümdezodor praktikus klímamentes, zárt térben is, mivel használata nem zavaró akkor sem, ha több ember van egy helyen. Egy-egy ismert parfümmárka parfümdezodorja abban az esetben is ajánlott, ha kipróbálnánk egy adott illatkompozíciót, az „ízlelgetést" követően pedig beszerezhetjük a drágább Eau de Parfum vagy Eau de Toilette változatot.

A parfümdezodorok típusai

Válogasson kényelmesen online parfümdezodoraink széles kínálatában, hiszen ezek a termékek mindig felfrissítenek és pozitívan hatnak a hangulatunkra. A neves női parfümdezodorok márkái között foglal helyet az elsődlegesen szexi fehérneműkre összpontosító Victoria's Secret is. Kaphatóak hidratáló, tápláló, csillámos parfümdezodorok is, valamint vidám gyerek parfümdezodorokból sincs hiány, amelyek mindenféle irritáló anyagoktól mentesek. Inspirálódjon hát kínálatunkkal!

A parfümdezodorok 3 típusa

A parfümdezodorok klasszikusaként ismertek az Elizabeth Arden Green Tea citrusos és zöld tea illatok. Reggel zuhanyzás után egész napra energiával vérteznek fel. Nagy népszerűségnek örvend a csábító rumos-kókuszos Katy Perry's Indi Visible parfümdezodor is, amely a termék nevét viselő 2018-as Eau de Parfüm rokonterméke.A hagyományos cseh Dermacol márka sem húzódik meg a háttérben. A nagy keresletnek örvendő Body Love Mist Ibiza Party parfümdezodor gránátalma és málna illattal itatja át a bőrt, ugyanakkor felfrissíti és hidratálja. Ugye kár lenne kihagyni a nyári felszerelésünkből?

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest