Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Fürdőolajok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fürdőolajok

Élvezze a pihentető wellness élményt fürdőszobája kényelmében! Vegyen egy nyugtató fürdőt tápláló olajokkal a fürdővízben, gyújtson illatgyertyákat és hunyja be a szemét, tolja félre a gondokat és pihenjen nyugodtan.

Fürdőolaj a tökéletes bőrért

A fürdőolajoknak csodálatos illatuk van, nyugtatják a testet és az elmét, de rengeteg bőrápoló összetevőt is tartalmaznak, amelyeknek köszönhetően a bőrünk akkor is tökéletes lesz, amikor épp kimászunk a fürdőkádból. A jótékony hatású természetes olajok hidratálják és táplálják az egész testet, biztosítják a fiatalos megjelenést és elnapolják az idő előtti öregedést. A rendszeresen fürdővízbe csempészett olaj isteni bőrt eredményez.

A fürdőolaj illata

Milyen illata legyen a fürdőolajnak? Fontos, hogy kellemes legyen, elsősorban az Ön számára. Akár a citrusok, gyümölcsök, virágok, növények illatát kedveli, a kapható fürdőolajok egyike biztosan eltalálja az ízlését.Ezután már csak Öntől függ, hogy az adott fürdőolaj serkentő hatással lesz az érzékeire és felvértezi energiával vagy inkább megnyugtatja és megelőlegezi az édes álmot. Mindenesetre egy illatos fürdő mindig fantasztikus élmény a test és elme számára.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest