Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Masszázs készítmények

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Masszázs készítmények

Jótékony masszázsra vágyik otthona kényelmében? Ott van esetleg Önnel a partnere, gyerekei vagy a barátok egyik? Ebben az esetben nincs más hátra, csak megrendelni a megfelelő masszázs készítményt, amely megszabadítja testét a feszültségtől, bőrét selymesen puhává teszi, és átitatja a gyümölcsök, virágok vagy a mesés kelet illatával. Már most is örömmel várhatja az exkluzív wellness élményt.

Kényeztesse magát masszázs készítményekkel

A híres masszázs márkák masszázs készítményei hatékonyan hidratálják a bőrt és felszabadítják a fáradt izmokat. Ezenkívül a természetes olajok csodás illatával felébresztik az érzékeket, amivel hozzájárulnak a lelkibékéhez is. Kínálatunkban a jól bevált Kallos Cosmetics, Dermacol, Renovality, Kneipp masszázsolajak találhatóak, sok esetben ajándékcsomag formájában is.

Stresszoldó masszázs készítmények

Egy nehéz nap után megérdemel egy pihentető otthoni masszázst! Kiegészítőként pedig válasszon egy masszázs készítményt, amely energiával vértezi fel testét. Az ajándékcsomagban kapható Kneipp Massage Oil masszázsolajok pedig nyugtató, stresszoldó hatással vannak a testre, illetve hozzájárulnak a zavartalan alváshoz. A csomag a következő masszázsolajokat tartalmazza: Ylang-ylang, Mandulavirág és Boldogság. Vigye fel a szükséges mennyiséget tiszta bőrfelületre és óvatosan masszírozza a bőrbe.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest