Vásároljon HUGO BOSS termékeket 6 400 Ft felett, és tegyen szert ingyenes szállításra!

Szűrők beállítása
Nem
  • Férfi
  • Női
  • Uniszex
  • Gyermek
Márka

Sikertelen keresés

Kiszerelés
-

Zuhanyzás közbeni testápoló tejek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Zuhanyzás közbeni testápoló tejek

A zuhanyzás közbeni testápoló tej egy modern bőrápoló készítmény, amely rengeteg időt takarít meg. Alkalmazzuk közvetlenül tusfürdő vagy szappan használata után zuhanyzás közben. Hidratálja a bőrt, rugalmassá teszi és védelmet nyújt neki a kedvezőtlen időjárás okozta és más káros hatások ellen, mint például a kemény víz. A zuhanyzás közbeni testápoló tej ráadásul a generációk óta használt közkedvelt Niveára jellemző kellemes illattal bír.

A zuhanyzás közbeni testápoló tej használata gyerekjáték!

A zuhanyzás közbeni testápoló tejet nedves bőrre vigyük fel, de ne közvetlenül a folyó víz alatt, és egy kicsivel a használata után öblítsük le. Kész is! Lépjen ki a zuhany alól táplált és puha bőrrel további testápoló tej vagy krém használatának szüksége nélkül. Bizonyára örömteli dolog, hogy máris felöltözhet, hiszen a zuhanyzás közbeni testápoló tej nem hagy foltot a törülközőn, sem a ruházaton.

Takarítson meg időt zuhanyzás közbeni testápolóval

Sokan azért nem használnak testápolókat, mert felvitelük időigényes és kényelmetlen. Ezt különösen a száraz és az érzékeny bőr szenvedi meg. A praktikus zuhanyzás közbeni testápoló viszont teljesen más kategória, ugyanis táplálja és feszesíti a bőrt minden tusolás alkalmával.

Szerezze be és élvezze ezt az innovatív kozmetikumot, amelynek köszönhetően bőre tartósan szép és egészséges lesz.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: