Szűrők beállítása
Állatkísérlet-mentes
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes

BB krémek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról BB krémek

A BB krém vagy Blemish Balm Cream egy leleményes kozmetikum, amely képes azonnal elfedni a bőrhibákat. A BB krémek az alapozó és a tápláló krémek előnyeit ötvözik. A BB krém rengeteg időt takarít meg: egyszerre hidratálja, élénkíti a bőrt és kiegyenlíti a színét, csökkenti a pórusokat, korlátozza a ráncok és barázdák kialakulását. Több BB krém van ellátva fényvédelemmel a káros napsugarakkal szemben, némelyeknek pedig mattító hatásuk is van.

Melyek a legnépszerűbb BB krémek?

BB krémeket önmagukban is használhatunk, ha célunk a természetes és ragyogó megjelenésű arcbőr, de felvihetjük színezőként, alapozó és hidratáló primerként is. Egy jó BB krém elfedi a bőrhibákat, hidratál és védelmet nyújt a bőrnek az egész nap folyamán. A legjobb értékelést kapott BB krémek a Clarins, Dermacol, Biotherm, Astor, Juvena, Clinique márkáktól kerülnek ki.

Lelkes BB krém ajánlók

Válasszon BB krémet arcbőre igényeinek megfelelően a Boldog Bőrért! Döntésében segítségére lesznek az online vásárlói értékelések. Ezt írja például Veronika a Clarins termékéről: „Egyszerűen csodálatos BB krém, vagyis inkább alapozó. Tökéletes arcbőr és nagyon jó fedés.“ A cseh Dermacol BB krém is kiváló értékelést kapott: „Top! Kár, hogy nem túl sokat hallani róla.“, írja Magdalena.

Élvezze a parfümök mellett a további kozmetikumokat és a kisebb szépségápolási csodának számító BB krémeket.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest