Szűrők beállítása
Állatkísérlet-mentes
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes

Pirosítók

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Pirosítók

Az arcpirosító feltűnést nem keltő, erősen felvértezett segítőtárs. Képes ugyanis egészséges és vonzó színt adni arcunknak, ugyanakkor képzeletbeli szikrát kölcsönöz neki és minden sminkelést legalább egy szinttel feljebb emel. Tegyen szert a kívánt ragyogó megjelenésre egy megfelelően megválasztott arcpirosító árnyalatnak köszönhetően!

Milyen arcpirosítót válasszunk?

Manapság a legkülönbözőbb konzisztenciájú, formájú és színű arcpirosítók kaphatók. A legkeresettebbek még mindig a kompakt arcpirosító púderek, amelyeknek viszont már a nyomukban vannak a folyékony, krémes és géles változatok. Ezeket leginkább a száraz bőrű nők értékelik. A megfelelő árnyalat leginkább a saját bőrünkön látva választható ki, de az általánosságban érvényes szabály, hogy a világosabb típusú bőrhöz a világosabb árnyalatok illenek jobban, például a rózsaszín és az őszibarack, a sötétebb bőrtípusúaknak pedig a sötétebb árnyalatok állnak jól, ezekből is főleg az aranybarna.

Helyes használat a tökéletes megjelenésért

Az arcpirosító púdert nagyobb sminkecsettel vigyük fel, a legjobb, ha egyenesen arcpirosítóecsetet választunk a felvitelhez. A folyékony, krémes vagy gél állagú arcpirosítók használatához pedig erre szolgáló sminkszivacsot használjunk. Az arcpirosítókra mindig érvényes a jól ismert szabály, miszerint a kevesebb több.. Hogyan használjuk az arcpirosítót megfelelően? A helye az arccsonton van. Húzzuk össze befelé az arcunkat, hogy az arccsont minél láthatóbb legyen, és az arcpirosító segítségével emeljük ki az adott formát. Ha még formázni szeretnénk az arcunkat, mindig az arcformánkból induljunk ki. A vékonyabb arcon a vízszintesebben felvitt szín fog jól állni, és minél szélesebb az arc, annál függőlegesebb lesz a szín felvitele. Mindig a fül irányából haladjunk az orr felé. Tekintse meg arcpirosító kínálatunkat és válassza ki, amelyik a legjobban tetszik!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest